Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست هم‌اندیشی بررسی چالش‌های سامانه آمیتیس بیمه مرکزی و نقش نهاد‌های تنظیم‌گر مالی با همکاری سازمان ملی کارآفرینی ایران برگزار شد، اما نمایندگان بیمه مرکزی با وجود دعوت، در این نشست حضور پیدا نکردند.

آقای حامد، ولی پوری یکی از فعالان بخش خصوصی حوزه بیمه گفت: از زمان طرح راه‌اندازی سوئیچ بیمه از سوی بیمه مرکزی، ابعاد آن مشخص نبوده و مسئولان از آن به عنوان تسهیل‌گری فعالیت کسب‌وکار‌ها سخن گفتند، اما به مرور زمان، شاهد اقداماتی در بیمه مرکزی بودیم که سیگنال‌هایی از ناعدالتی در حق استارتاپ‌ها می‌داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای مصطفی نقی‌پورفر دبیر انجمن فین‌تک، گفت: کیفیت رگولاتوری ایران رتبه ۱۳۰ جهانی را دارد؛ در زمینه فین‌تک‌ها سالهاست برخلاف قانون‌های جهانی درحال حرکت هستیم که موجب بلااستفاده ماندن اقتصاد دیجیتال شده است.

او می‌گوید: در زمینه استارتاپ‌های بیمه ای، مجلس مصوبه‌ای را تایید کرد که تاکنون هیچ یک از نهاد‌های ناظر از جمله بیمه مرکزی، به مفاد آن عمل نکرده اند. ماده ۱۱ این مصوبه جزو مهمترین موضوعات آن است که به جهش دانش بنیان اشاره دارد، اما مورد بی‌توجهی قرار گرفته است و این نهادها، به جای رونق دادن به شرکت‌های دانش بنیان، انحصار ایجاد کرده اند.

آقای محمدرضا راوند دبیرکل سازمان ملی کارآفرینی ایران نیز گفت: جمع‌آوری داده از سوی سامانه «آمیتیس» اگر مبتنی بر اصول حکمرانی داده یا با مشارکت استارتاپ‌ها نباشد، به آن‌ها ضربه می‌زند. این سامانه رقیب کسب‌وکار‌های آنلاین نیست، اما در فعالیت آن‌ها دخالت می‌کند و باید با مشارکت تمامی ذینفعان این حوزه بازطراحی شده تا چالش‌های آن حل شود.

بیشتر بخوانید:

تاسیس یک شرکت بیمه ۲۵ مرحله دارد!

هفته پیش بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران طی اطلاعیه‌ای درباره شائبه انحصارطلبی این دستگاه دولتی، اعلام کرد: بر اساس ماده ۵۱ آیین‌نامه کارگزاری بیمه و دستورالعمل آن، از تاریخی که بیمه مرکزی تعیین خواهد کرد تبادل اطلاعات کارگزاران برخط با بیمه مرکزی، مؤسسات بیمه و نمایندگان آن‌ها صرفا از طریق سوئیچ بیمه انجام می‌شود و مسوولیت طراحی و اداره سوئیچ بیمه بر عهده بیمه مرکزی است.

بیمه مرکزی مدعی است که صرفا به وظیفه قانونی خود عمل کرده، هیچگونه قصد انتفاع از سوئیچ بیمه در میان نیست و ایجاد انحصار برای شرکتی خاص و نظایر آن موضوعیت ندارد.  

در این اطلاعیه آمده است: سوئیچ بیمه صرفا نقش هاب را دارد و محلی برای تمرکز اطلاعات نیست و صرفا تسهیل‌کننده و برقرارکننده ارتباط بین ذینفعان گوناگون فرآیند‌های توزیع برخط بیمه است. همچنین سوئیچ بیمه امکان ارائه سایر خدمات و تسهیلات به کارگزاران، موسسات بیمه و نمایندگان آن‌ها و ایجاد امکان نظارت‌های هوشمند از سوی نهاد ناظر بر فعالیت‌های صدور و توزیع بیمه را فراهم می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه مرکزی سوئیچ بیمه بیمه مرکزی سوئیچ بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۰۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد

غلامی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه از خرداد ماه سال گذشته که سامانه خودنویس در راستای بهبود بازار اجاره مسکن راه اندازی شده است شاهد برقراری عدالت و شفافیت در معاملات بازار اجاره مسکن هستیم، گفت : سامانه خودنویس در حال حاضر نقش موثری در کاهش دلالی و سوداگری بازار اجاره مسکن داشته است.

وی افزود:  بازار اجاره مسکن در گذشته به دلیل آنکه این سامانه راه اندازی نشده بود با مشکلات بسیار زیاد از جمله افزایش دلالی و سوداگری روبرو بود که با راه اندازی این سامانه تمامی مشکلات در این بخش برطرف شده است.

او گفت: کاهش حق الزحمه های نجومی که توسط مشاوران املاک پیش این دریافت می شد با راه اندازی این سامانه برطرف شده و ما شاهد بهبود وضعیت معاملات در بخش اجاره هستیم.

غلامی تاکید کرد: با راه اندازی این سامانه  ما شاهد شفافیت ۱۰۰ درصدی معاملات مسکن در این بازار هستیم. 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی