Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران به همراه اعضای هیئت رئیسه در دیدار با رئیس کل بیمه مرکزی به تعامل و همکاری سندیکای بیمه گران ایران با بیمه مرکزی در چارچوب برنامه استراتژیک تنظیم شده و اعلام آمادگی برنامه‌های این نهاد در راستای پیشبرد فعالیت‌ها و افزایش خدمت رسانی به مردم اشاره کردند. دبیر کل سندیکا در جلسه اعضای هیات رییسه سندیکا با رئیس کل بیمه مرکزی گفت: ارتباط دوستانه و تعاملی در چارچوب قوانین و مقررات برای افزایش کیفیت خدمات و بصورت یکپارچه صورت گرفته و این برنامه‌ها در چارچوب اهداف و سیاست‌های بیمه مرکزی و وزیر محترم اقتصاد انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر سید محمد کریمی در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی از عملکرد‌ها و دستاورد‌های سندیکا در چند سال اخیر از همکاری و تعامل با بیمه مرکزی برای برگزاری همایش بیمه و همزمان با روز بیمه و برگزاری پنل‌های تخصصی در این نمایشگاه به عنوان یکی از برنامه‌ها یاد کرد وگفت: این روند با استفاده از تجربیات قبلی در سال‌های آتی هم ادامه پیدا خواهد کرد.

دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران اضافه کرد: برقرای ارتباط منطقی با قوه قضاییه در چارچوب کارگروه تخصصی یکی دیگر از برنامه‌های سندیکا است که با این برنامه هم انتقال نظرات این قوه به سندیکا تسهیل می‌شود و هم متقابلا امکان ارایه دیدگاه‌های صنعت بیمه به این قوه با اهمیت فراهم می‌شود.

وی از ارتباط سندیکا با مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی دیگر از اقدامات سندیکایاد کرد و افزود: با این ارتباط امکان ارایه نظرات تخصصی صنعت بیمه در طرح‌ها و لوایح ارسالی مجلس بیشتر شده و در همین راستا می‌توان از ظرفیت‌های معاونت تقنینی قوه مجریه نیز به نحو مطلوب استفاده کرد.

دکتر کریمی در بخش دیگری از سخنان خود در این دیدار به موضوعاتی مانند: آمادگی سندیکای بیمه گران برای کمک به اصلاح قوانین و مقررات و آیین نامه‌های صنعت بیمه و لزوم برطرف شدن برخی از مشکلات با سازمان‌هایی مانند تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی اشاره کرد و ادامه داد: سندیکای بیمه گران ایران به عنوان بازوی اجرایی و عملیاتی صنعت بیمه می‌تواند همراه و همیار بیمه مرکزی برای اجرای قوانین، مقررات، آیین نامه‌ها و حتی بخشنامه‌ها باشد.

دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران در همین رابطه با اشاره به برخی از محور‌های مورد نظر شرکت‌های بیمه مانند معافیت بیمه‌های درمان و برخی دیگر از رشته‌ها از مالیات در راستای ماده ۱۳۷ قانون مالیات‌های مستقیم گفت: ما باید طوری رفتار و عمل کنیم که مردم به تعبیر مقام معظم رهبری در هنگام بیماری دغدغه‌های دیگری نداشته باشند.

وی در ادامه سخنانش از راه اندازی شورای هماهنگی بیمه‌های استانی به عنوان بازوی عملیاتی صنعت بیمه و بیمه مرکزی به عنوان یکی از دستاورد‌هایی یاد کرد که توانسته است بدون تحمیل بار مالی، البته با مساعدت و همکاری مدیران محترم عامل شرکت‌های بیمه، یاریگر مردم در استان‌ها و شهرستان‌ها باشد.

دکتر کریمی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این موضوع که بهتراست برای متقاضیان تاسیس شرکت، امکانات و تسهیلاتی فراهم شود که فرایند رسیدگی به آن کوتاه‌تر باشد گفت: می‌توان زمینه‌هایی را فراهم آورد که این متقاضیان برای تاسیس شرکت متحمل صرف هزینه‌های اضافی نشوند.

دبیر کل سندیکا در انتهای سخنان خود با اشاره به ضرورت و اهمیت برنامه هفتم برای رساندن شاخص ضریب نفوذ به عدد هفت گفت: با توجه به این موضوع که فرایند‌های اجرایی برنامه هفتم توسعه در حال اجرا است گفت: می‌توان پیش بینی‌های لازم را مانند تشکیل کارگروه‌ها تخصصی و صدور برخی از احکام برای تحقق این هدف انجام داد.

همچنین در ادامه جلسه رئیس کل بیمه مرکزی در این جلسه با بیان «افزایش پرتفوی صنعت» و «برقراری نظام رقابت صحیح در بین شرکت ها» به عنوان دو هدف اصلی در این صنعت گفت: با حرکت به سمت این اهداف بسیاری از فعالیت‌های بیمه روی ریل توسعه قرار می‌گیرند.

مهندس بهزادپور با اشاره به گنجانده شدن فعالیت سندیکای بیمه گران در قانون تاسیس بیمه مرکزی و اشاره این قانون به فعالیت این نهاد به عنوان یکی ار ارکان صنعت بیمه، از این موضوع به عنوان یکی از فرصت‌های لازم برای بیمه مرکزی و صنعت بیمه کشور یاد و اضافه کرد: در کمتر حوزه‌ای در کشور این رویکرد وجود دارد.

رئیس شورایعالی بیمه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سه محور اصلی «تقاضا‌های زیاد برای تاسیس شرکت‌های بیمه»، «بیمه‌های درمان» و «مشکلات شبکه فروش» به عنوان اولویت‌های صنعت، تصریح کرد: اگر به جزییات و حساسیت‌های حاکم بر این سه محور بدرستی توجه نشود، آسیب‌های جدی بر این حوزه وارد شده و این مشکلات با همکاری و همراهی سندیکای بیمه گران و شرکت‌های بیمه برطرف خواهدشد.

وی با اشاره به برقراری تعامل با مدیران ارشد کشوری بمنظور توسعه و ترویج مفهوم بیمه گفت: مذاکره و گفتگو با مسوولان و صاحب نظران باعث تقویت نگرش و ایجاد دید باز در آن‌ها شده و فضا را برای تصمیم گیری در این حوزه راحت‌تر می‌کند.

رئیس کل بیمه مرکزی در انتهای سخنان خود با تاکید براین موضوع که باید بازار بیمه‌ای کشور را به پرتفوی بین المللی حاکم بر این حوزه در دنیا نزدیک کنیم، از توجه و تمرکز به گسترش بیمه‌های زندگی به عنوان راهبرد اصلی دستیابی به این هدف نام برد.

گفتنی است در این جلسه آقایان دکتر بادین مدیر عامل بیمه آسیا و رئیس هیئت رئیسه، دکتر کاردگر مدیرعامل بیمه ما، دکتر جباری مدیرعامل بیمه رازی و دکتر کشاورز مدیر عامل بیمه دی به عنوان اعضای هیئت رییسه سندیکا و آقایان علی کرمی معاون سندیکا و حسن دهگاهی مشاور عالی دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران به ارایه نظرات و دیدگاه‌های خود مانند: لزوم آموزش به فعالان بیمه ای، جدی گرفتن موضوع حاکمیت شرکتی، فراهم آوردن زمینه‌های لازم برای فعالیت با شرکت‌های بزرگ اتکایی، آزاد سازی و خصوصی سازی، لزوم بازی بر اساس قواعد در این صنعت، جدی بودن نظارت بیمه مرکزی، لزوم توسعه بیمه‌های زندگی، ایفای نقش بیمه مرکزی در فرهنگ سازی، سرمایه گذاری برای کاهش خسارتها، تلاش برای کاهش عوارض مترتب بر صنعت بیمه، لزوم تعریف تشویق و تنبیه برای همه سطوح شرکت‌ها و ... پرداختند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 کل سندیکای بیمه گران ایران رئیس کل بیمه مرکزی بیمه مرکزی شرکت های بیمه عنوان یکی سخنان خود برنامه ها صنعت بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۱۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سکه و طلا امروز ۱۳ اردیبهشت؛ سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت هر قطعه سکه طرح جدید تا لحظه درج این خبر در معاملات امروز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) در بازار طلای تهران نسبت به قیمت پایانی روز گذشته، با رشد ۲۲۱ هزار تومانی به ۴۱ میلیون و ۸۰۶ هزار تومان رسید.

سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با افزایش ۲۵۸ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی روز کاری گذشته، ۳۸ میلیون و ۱۹۵ هزار تومان معامله شد.

امروز نیم سکه با افزایش ۲۰۰ هزار تومانی نسبت به روز کاری گذشته، ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ربع سکه با رشد ۳۰۰ هزار تومانی، ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش رسید.

قیمت سکه گرمی نیز با افزایش ۲۰۰ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، به نرخ ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان دادوستد شد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز در بازار طلای تهران سه میلیون و ۴۶۷ هزار تومان معامله شد.

بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی به ۲ هزار و ۳۰۸ دلار رسید.

کد خبر 6094978 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۳ اردیبهشت؛ سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد