Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@16:01:47 GMT

نشست‌های مجازی در حوزه بین الملل کلید خورد

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۶۵۴۶

نشست‌های مجازی در حوزه بین الملل کلید خورد

نشست مجازی با حضور مدیران ارشد و حوزه‌های مختلف آموزشی و اداری مؤسسه بیمه مالزی و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران با هدف هماهنگی برای همکاری‌های مشترک آتی برگزار شد. در این نشست مجازی که مدیران ارشد بیمه مرکزی و موسسه بیمه مالزی حضور داشتند، آخرین تحولات صنعت بیمه در جهان و نقش آموزش و پژوهش در توسعه این صنعت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش، محمود اسعد سامانی رئیس مرکز توسعه مدیریت ریسک در این نشست ضمن تشریح دستاورد‌های اخیر صنعت بیمه در کشور، اظهار داشت: توسعه صنعت بیمه در گرو بسط آموزش و حرکت بر مدار پژوهش است و بیمه مرکزی با ایجاد هماهنگی‌های لازم این موضوع را با جدیت دنبال می‌کند.

وی با اشاره به سابقه همکاری درخشان صنعت بیمه جمهوری اسلامی ایران و مؤسسه بیمه مالزی در گذشته، بر ضرورت تکرار تجارب مشترک و تبادل آموزشی و پژوهشی تأکید کرد.

در ادامه این نشست، خانم شالینی مدیرعامل مؤسسه بیمه مالزی با اشاره به نقش تعیین کننده نهاد ناظر در حرکت صنعت بیمه کشور مالزی به سوی تحول دیجیتال، اسناد راهبردی و دوره‌های آموزشی از آمادگی این مؤسسه برای همکاری‌های گسترده‌تر با صنعت بیمه ایران خبر داد.

گفتنی است در این نشست علاوه بر تصمیم گیری برای انعقاد چند تفاهم نامه آموزشی، مقرر شد اطلاعات کامل‌تر در خصوص برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نظر طرفین از جمله در زمینه مدیریت ریسک و بیمه، تکافل، بیمه‌های انرژی و همچنین دسترسی به کتب و مستندات آموزشی مربوطه در نشست‌های بعدی تبادل شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی بیمه صنعت بیمه سازمان بیمه مرکزی عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۶۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق بیان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

کشف  ٨٠٠ مگاوات رمز ارز غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی ادامه داد: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه‌های‌ سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت بیان کرد و گفت: این آمار نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، افزود: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر، مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی بیان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

دیگر خبرها

  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران