Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل پذیرش موسسات و دفاتر بیمه‌ای بیمه مرکزی گفت: برای تاسیس یک شرکت بیمه‌ مستقیم مختلط ۳۰۰ میلیارد تومان و برای تاسیس شرکت بیمه اتکایی ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه لازم است.

آقای نمن الحسینی، مدیر کل پذیرش موسسات و دفاتر بیمه‌ای بیمه مرکزی در گفت و گویی به سوالات زیر پاسخ داد:

ایران اکونومیست: چه تعداد شرکت بیمه ای فعال در کشور داریم؟

نمن الحسینی: الان در صنعت بیمه ۳۳ شرکت فعال بیمه‌ای داریم که ۲۶ شرکت در سرزمین اصلی و ۷ شرکت در مناطق آزاد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گذشته ۴ شرکت بیمه ای دولتی داشتیم که به جز بیمه ایران بقیه واگذار شدند. از سال ۸۱ تا الان ۲۰ شرکت در سرزمین اصلی و به صورت غیر دولتی تاسیس شده اند، یعنی هرسال به صورت میانگین یک شرکت تاسیس شده است.

ایران اکونومیست: شرایط دریافت مجوز برای تاسیس یک شرکت بیمه ای چیست؟

نمن الحسینی: با توجه به اتفاقات افتاده در بازار سرمایه، سیلی از متقاضیان و سرمایه گذاران به سمت صنعت بیمه سرازیر شدند به نوعی که در دوسال اخیر حدود ۴۰ تقاضای تاسیس شرکت بیمه دریافت کرده ایم. این تقاضا‌ها از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفتند. بحث مهمی که بیمه مرکزی مدنظر داشت، ارائه یک برنامه جامع عملیاتی از سمت موسس یک شرکت بیمه ای بود تا بتوانند طرح‌ها و محصولات جدیدی در حوزه بیمه معرفی کنند. در این دوره یک تجدید نظری هم در سرمایه شرکت بیمه در هیئت وزیران انجام شد و الان برای تاسیس یک شرکت بیمه‌ مستقیم مختلط ۳۰۰ میلیارد تومان و برای تاسیس شرکت بیمه اتکایی ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه لازم است که ۵۰ درصد آن در ابتدای کار و ۵۰ درصد آن در دو سال تامین خواهد شد.

ایران اکونومیست: بیمه مرکزی چه اقدامی در راستای تسهیل‌گری در زمینه صدور مجوز تاسیس یک شرکت بیمه ای انجام داده است؟

نمن الحسینی: بیمه مرکزی می‌توانست در همان ابتدای کار بسیاری از تقاضا‌ها را به دلیل نداشتن یک هدف مشخص و برنامه عملیاتی از دستور کار خود حذف کند؛ اما در بعضی از موارد به متقاضیان در راستای اصلاح برنامه عملیاتیشان کمک کرد تا برنامه‌ای قابل دفاع و نظام‌مند باشند.  علاوه بر ۳ شرکت فعال بیمه ای، یک شرکت بیمه اتکایی در اسفند ۱۴۰۰ پروانه فعالیت گرفته و ۵ شرکت دیگر هم پس از تصویب در شورای عالی بیمه و انجام کار‌های ثبتی، در حال برگزاری مجمع موسسین خود هستند. این ۵ شرکت متشکل از ۲ شرکت بیمه‌ای اتکایی، ۲ شرکت مختلط و یک شرکت بیمه زندگی هستند. اگر سیاست‌های وزارت امور اقتصاد و دارایی در خصوص تاسیس شرکت‌های بیمه‌ای ابلاغ شود، می‌توان در رابطه با ۴۰ مورد باقی مانده تصمیم گیری کرد.

ایران اکونومیست: تاکنون چه تعداد تقاضای مجوز برای تاسیس یک شرکت بیمه ای از سوی بیمه مرکزی رد شده است؟

نمن الحسینی: با توجه به  قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، مراجع صادر کننده مجوز، اجازه ندارند به دلیل اشباع بودن بازار از پذیرش تقاضا و یا صدور مجوز کسب و کار امتناع کنند در غیر این صورت به عنوان یک اخلالگر در رقابت به قانون معرفی خواهند شد؛ بنابراین تا الان هیچ تقاضایی از سمت بیمه مرکزی رد نشده است.  بیمه مرکزی در انتظار موافقت وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع عمومی است تا بتواند در رابطه با ورود بقیه‌ شرکت‌های بیمه‌ای جدید  تصمیم گیری کند.

ایران اکونومیست: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، چه تعداد شرکت بیمه ای باید داشته باشیم و چقدر با آن فاصله داریم؟

نمن الحسینی: با توجه به مطالعات و ارزیابی‌های صورت گرفته توسط پژوهشکده بیمه، براساس ظرفیت‌های داخلی و با توجه به سرمایه‌های بیمه نشده ، حداقل ۵۷ شرکت بیمه‌ای بهینه ارزیابی شده است. در زمینه‌های مختلف بسیاری از ریسک‌ها و سرمایه‌ها در کشور وجود دارند که تحت پوشش بیمه قرار ندارند. با توجه به مطالبات صورت گرفته ظرفیت لازم برای بیمه کردن سرمایه‌ها در بازار وجود دارد به همین دلیل وزارت امور اقتصاد و دارایی در این زمینه تصمیمات جدیدی خواهد گرفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست یک شرکت بیمه ای میلیارد تومان تاسیس شرکت بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۴۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، بر اساس همکاری ستاد کل نیروهای مسلح و اداره کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اقدام به جذب نیروی امریه با تاریخ اعزام ۱۴۰۳.۵.۱ می‌نماید. واجدین شرایط می‌توانند تا تاریخ ۱۴۰۳.۲.۳۱ با مراجعه به آدرس https://irandoc.ac.ir/amriye نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

همچنین، در صورت وجود هر گونه سوال، متقاضیان می‌توانند از طریق ایمیل pakniat@irandoc.ac.ir با این پژوهشگاه در ارتباط باشند.

شرایط اختصاصی:

داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکتری؛

رشته‌های تحصیلی موردنیاز:

مهندسی/علوم کامپیوتر، فناوری اطلاعات، ریاضی کاربردی

مهارت‌های موردنیاز (یکی از موارد زیر) :

مسلط به مباحث مهندسی نرم‌افزار و حداقل یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی (ترجیحا سی‌شارپ) و پایگاه داده،

مسلط به مباحث امنیت اطلاعات و تحلیل لاگ،

مسلط به مباحث شبکه، و دارای گواهی دوره‌های CCNA یا مجازی‌سازی.

مهندسی صنایع، مدیریت، مدیریت اطلاعات، علم اطلاعات و دانش‌شناسی

مهارت‌های موردنیاز: مسلط به Microsoft office، آشنایی با جستجوی علمی پیشرفته و تهیه گزارش‌های علمی، آشنایی با شیوه نامه‌نگاری و مکاتبات اداری، روابط عمومی بالا.

کد خبر 6094389

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند