Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل بیمه مرکزی از آغاز به کار نخستین شرکت بیمه مبتنی بر تکافل با هدف افزایش انتفاع مردم در حوزه بیمه خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایران اکونومیست، مجید بهزاد پور رئیس کل بیمه مرکزی  معتقد است، با رونمایی از نخستین شرکت بیمه ای مبتنی بر تکافل در سال 1401 انتفاع مردم از صنعت بیمه بیش از گذشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه، ما امروز به بیمه نامه‌های مبتنی بر تکافل نیاز داریم، گفت: صنعت بیمه ایران بنا بر تایید مراجع، حضرت امام و مقام معظم رهبری مطابق موازین اسلامی است،‌ اما جدای از بحث فقهی، موضوع تکافل با وجود مزیتهای زیادی که دارد و سابقه پژوهشی گسترده ای که روی آن انجام شده، در دوره های قبل نسبت به اجرای آن ملاحظه شده و در قراردادهای بیمه ای ایران دیده نمی‌شود. اگر این موضوع بدرستی پیاده شود برای مردم جذابیتهای ویژه ای ایجاد خواهد کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایران اکونومیست با اشاره به ویژگیهای تکافل و بیمه نامه های مبتنی بر آن، گفت: منابع پرداختی بیمه گذار از طریق 'مضاربه' سرمایه گذاری می شود و سود حاصل از سرمایه گذاری، معین و شناسایی می شود.  بر این اساس در صورتی که در طول دوره قرارداد بیمه، خسارتی وارد نشود، در پایان سال اصل پول به همراه سود حاصله در قرارداد مضاربه، به بیمه گذار باز می‌گردد. از سوی دیگر سودآوری این ابزار، برای شرکت بیمه ای نیز بسیار جذاب بوده و می تواند با اجرای درست قرارداد ها، ارزش آفرینی مناسبی داشته باشد.

از سال 1386 موضوع تکافل در بیمه مرکزی مطرح بوده اما در نظر داریم با توجه به زیرساختها و ظرفیتهای موجود، سریعاً مقدمات اجرای آن را فراهم سازیم.

بهزادپور با بیان اینکه اخیرا یک تیم مستقل در بیمه مرکزی، مامور مطالعه بر نحوه اجرای این قرارداد و طراحی چهارچوب های لازم این نوع بیمه نامه شده است، گفت: امیدوار هستم، ظرف سه ماه آتی اولین شرکت  بیمه ای مبتنی بر تکافل تاسیس شود. تکافل  یک محصول جذاب بیمه ای است و امیدواریم با توسعه بروز ابزار های بیمه و بهره مندی بیشتر از پتانسیل های ابزارهای طراحی شده اسلامی،  صنعت بیمه رونق بیشتری گرفته و  از این مسیر ضریب نفوذ بیمه را هم در کشور به سرعت افزایش دهیم.

بهزادپور در گفتگو با ایران اکونومیست،‌ همچنین درخصوص تعیین حق بیمه شخص ثالث در سال 1401 گفت: با توجه به چالشهای موجود در حوزه بیمه شخص ثالث و هزینه های مختلفی که برای شرکتهای بیمه از محل عوارض تکلیفی ایجاد شده،  شرکتهای بیمه بر افزایش نرخ بیمه شخص ثالث از 6 تا 7  درصد مازاد بر رشد نرخ دیه تاکید داشتند.

رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی افزود: با رایزنی های صورت گرفته از سوی بیمه مرکزی، در راستای همراهی صنعت بیمه با مردم و از طرفی با همکاری شرکتهای بیمه، در نهایت توافق شد تا با وجود رشد 25 درصدی نرخ دیه در سال جاری،‌ بیمه شخص ثالث تنها 21 درصد افزایش یابد.

به گزارش ، بر اساس اعلام قوه قضاییه نرخ دیه در سال 1401 برای ماه های عادی 600 میلیون تومان اعلام شده که نسبت به سال قبل 25 درصد رشد داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس کل بیمه مرکزی بیمه شخص ثالث صنعت بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»

رئیس ­جمهور ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» را برای اجرا ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، از سوی سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، به شرح زیر خطاب به «وزارت آموزش و پرورش»، «دانشگاه فرهنگیان» و «هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی» ابلاغ شد:

«ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۴۶۶ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می‌گردد:

«ماده واحده - با استناد به بند «ج» ماده ۲ مصوبه سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان (مصوب جلسه ۸۷۹ مورخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی)، ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان به شرح بندهای ذیل تعیین می‌شود:

الف- اعضای حقوقی:

وزیر آموزش و پرورش (رئیس هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان)

رئیس دانشگاه فرهنگیان (نایب رئیس و دبیر هیأت مرکزی جذب دانشگاه فرهنگیان)

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یا نماینده تام‌الاختیار وی

دبیر ستاد نظارت و راهبری تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیر هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

ب- اعضای حقیقی:

اسدالله اسدی گرمارودی

سعید غیاثی ندوشن

سیدنقی موسوی

فهیمه فرهمندپور

فخرالسادات نصیری

تبصره- مدت زمان عضویت اعضای حقیقی ۴ سال است».

کد خبر 749968

دیگر خبرها

  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان